بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
Blog Article
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ثمره ۸۰ سال کار و استفاده از تکنولوژی دوار سیمان منتهی به ساخت کورههایی با ظرفیت ۱۰۰٫۰۰۰ تن کلینکر در روز شدهاست. اکنون هزاران کوره در کلیه نقاط دنیا هر جا که معادن سنگ آهک و خاکرس وجود داشته باشد، مشغول به تولید سیمان است.[۱۳]
این خصوصیات باعث میشود که سازههای بتنی دارای استحکام بالا و دوام طولانیمدت باشند، که برای ایجاد ساختمانهای مقاوم در برابر بارهای مختلف، از جمله زلزله و باد، ضروری است.
مواد سیمانی را با توجه به مکانیسمهای گیرش و سخت شدن مربوطه میتوان به دو دسته مجزا طبقهبندی کرد: سیمانهای غیر هیدرولیک و سیمانهای هیدرولیک.
این نوع سیمان با گذر زمان انبساط می یابد و هیچ گونه جمع شدگی در آن، چه در هنگام و چه پس از سخت شدن، رخ نمی دهد.
مصرف آن در ساختمان پانتئون شهر رم واقع در ایتالیا که مربوط به ۲۷ سال قبل از میلاد است، دیده شدهاست.
در هر حال، بدون دانستن کامل توزیع اندازه ذرات به روش رسوبگذاری، تخمین میزان نسبی واکنشزایی سیمانهای حاوی ترکیب اجزای مشابه نمیتواند انجام شود.
اضافه کردن سیمان به خاک، خصوصیات مکانیکی آن را بهبود میبخشد و باعث افزایش مقاومت و پایداری خاک میشود.
تماس با ما
دمای محیط میتواند بر زمان گیرش و مقاومت نهایی بتن یا ملات تأثیر بگذارد.
از آنجا که ساختار تعیینکننده خواص است، لذا تفاوتهای ترکیبات میان هیدراتهای سیلیکات کلسیم، تأثیر کمی روی مشخصههای فیزیکی آنها بر جای میگذارد. ساختمان و خواص بین هیدراتهای سیلیکات کلسیم، تأثیر کمی روی مشخصههای فیزیکی آنها دارد.
سیمان به عنوان ماده اصلی در تولید بتن استفاده بیشتر بخوانید میشود. بتن، مادهای است که از ترکیب سیمان، آب، سنگدانههای ریز و درشت (مانند شن و ماسه) تشکیل میشود.
نسبت آب به سیمان باید به دقت کنترل شود، زیرا کمبود یا زیاد بودن آب میتواند بر مقاومت نهایی بتن یا ملات تأثیر منفی بگذارد.
سیمان پرتلند بیآب، ماسه و شن را به هم نمیچسباند و فقط زمانی که با آب مخلوط میشود، خاصیت چسبانندگی دارد. این امر بدین علت است که واکنش شیمیایی سیمان با آب – که معمولاً به آن هیدراتاسیون سیمان گفته میشود – محصولاتی را تولید میکند که دارای مشخصات گیرش و سختشدگی هستند.